generated website about safety security systems in the Netherlands.generated website about safety security systems in the Netherlands. Toegangscontrole
© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Toegangs Controle :

Maar toegangscontrole is meer:

Daar waar elektronische signaleringsinstallaties alleen bij afwezigheid dienst doen, betekent toegangscontrole continue beveiliging en vormt daarom een belangrijke schakel in vrijwel elk beveiligingsplan. Nog maar al te vaak worden de risico's van een onderneming tijdens "openingstijden" onderschat. In veel gevallen is een bedrijf of instelling juist gedurende een volledige bezetting het meest kwetsbaar.
Met het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen zijn we nog niet klaar. Het is altijd mogelijk dat een deur niet goed sluit of zelfs moedwillig open wordt gehouden. Dit is een onveilige situatie en dient evenals bij een geforceerde opening, te resulteren in een alarm. Veel geïntegreerde systemen bieden deze mogelijkheden helaas niet. Je kunt een toegang willen controleren, maar het is pas veilig genoeg als hij ook bewaakt is.
Wij installeren merken als CardAccess, Axiom en Conas, ook Viscoo toegangscontrole systemen.
Ook voor kleine toegang controle kunt nu bij ons terecht, wij gebruiken hiervoor verschillende systemen voor bijvoorbeeld uw voordeur bewaking.
Kijk voor meer informatie hierover op onderstaande links.

Professionele voordeur bewaking met bekabelde systemen
Voordeur bewaking met draadloze systemen
Wat is toegangscontrole:
Primair is toegangscontrole feitelijk niets anders dan "Wie, waar en wanneer naar binnen mag".
Met andere woorden een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Een geldige en beveiligde informatiedrager is veelal een kaart of sleutel maar kan ook een hand, vinger, of iris zijn. Combinaties met kaart en een biometrisch kenmerk, verhogen het beveiligingsniveau.
Integratie:
Naadloze integratie met CCTV en inbraakdetectie biedt voor gecombineerde projecten voordelen.
Deze integratie is in vele varianten te realiseren. Tevens is het mogelijk te koppelen met personeelsdatabases.