generated website about safety security systems in the Netherlands.generated website about safety security systems in the Netherlands. Guardall QX System
© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Guardall QX systemen :

De Qx32i centrale van Guardall is een bedraad paneel, dat wil zeggen dat alle onderdelen middels een beveiligingskabel met het paneel of onderverdeel kast zijn verbonden. In het geval van een BORG Klasse 2 eis van een verzekering MOETEN alle componenten zoals deurcontacten, bewegingsmelders, bedienpanelen en sirenes en flitser met kabel worden geinstalleerd. Bij een BORG Klasse 1 eis is dit niet van toepassing, dan mag er gekozen worden voor een draadloos alarm systeem. Dit geld overigens alleen voor bedrijven, particulieren mogen bij een BORG Klasse 2 nog wel gebruik maken van draadloze systemen.

De Qx32i centrale bied de mogelijkheid om 32 inbraak zones aan te sluiten tevens kan men een draadloze ontvanger aansluiten waarmee eventuele draadloze brandmelders geinstallerd kunnen worden op het alarm systeem (deze mogen ook draadloos bij een Klasse 2 systeem voor bedrijven omdat deze geen onderdeel zijn van een inbraakalarm systeem).

De Qx32i bied de mogelijkheid op een verdeling van 8 blokken, waarvan 1 gemeenschappelijk blok.
De Qx32i heeft een geintergreerde analoge kiezer (spraakoptie mogelijk) en 1 serieele poort.
De Qx32i bied de mogelijkheid op 8 bediendelen en 32 verschillende gebruikers met hun eigen code, tevens kan met key-tags gebruiken om in en uit te schakelen.

Tevens bieden alle QX systemen van Guardall de mogelijkheid het draadloze systeem van Visonic op te nemen in het systeem, dit bied de mogelijkheid om bvb rookmelders draadloos in het pand te monteren. Mits dit toegelaten is door de verzekering ivm Borg klasse.

U kunt HIER een gebruikers handleiding in .Pdf file downloaden.