generated website about safety security systems in the Netherlands.generated website about safety security systems in the Netherlands. Powermax Visonic
© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Powermax van Visonic :

De PowerMax Pro is een draadloos alarmsysteem wat bescherming biedt tegen inbraak, brand en sabotage. Het kan ook gebruikt worden om lampen en andere elektrische apparaten in uw huis aan te sturen en toezicht te houden op ouderen en gehandicapten die thuis gebleven zijn. Status informatie is zichtbaar en hoorbaar en in de meeste gevallen zal gesproken teksten u begeleiden om de juiste handeling uit te voeren.
De PowerMax Pro bestaat uit een centrale, die is ontworpen om informatie te verzamelen van de verschillende detectoren in het beveiligde pand.
In de uitgeschakelde staat geeft het systeem u optische en akoestische informatie en veroorzaakt een alarm bij de detectie van rook of bij verstoring van een 24-uur zone (een zone die 24-uur per dag actief is).
Als het systeem is ingeschakeld zal een alarm veroorzaakt worden door detectie in één of meerdere beveiligde zones.
U heeft een 4-cijferige code nodig om het systeem in te schakelen, u kunt zeven andere personen met elk een eigen code het systeem laten gebruiken. Verder kunt u maximaal 8 meer-knops keyfobzenders aanschaffen waarmee u en andere gebruikers basis functies kunnen uitvoeren.
Het systeem herkent een groot aantal gebeurtenissen - alarmen, pogingen om detectoren te saboteren en verschillende type storingen. Gebeurtenissen worden automatisch via een analoge telefoonlijn of GSM netwerk gemeld aan meldkamer(s) en/of privé nummers (als gesproken tekst of SMS berichten). De persoon die een dergelijk bericht ontvangt wordt verondersteld dit bericht te onderzoeken en overeenkomstig te handelen.
U kunt HIER een brochure in .Pdf file downloaden