© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Wie zijn wij :

Timeout service beveiliging is een eenmans bedrijf, ik ben ongeveer 19 jaar actief als beveiligingsmonteur. Ik heb mijn kennis opgedaan bij verschillende bedrijven op Walcheren, o.a. Lips beveiliging, Chubb/Varel waar ik als monteur ben begonnen.

Totaal heb ik 19 jaar ervaring in de beveiliging sector. Inbraak alarm, camera's, toegangscontrole en bouwkundige systemen is de basis van dit bedrijf. Het bedrijf zelf kan aangezien het geen hoge overheadkosten heeft goed mee draaien in offertes van de grote bedrijven, ik kan bijna dezelfde week nog komen installeren en de lijnen zijn natuurlijk erg kort.

Netwerken en pc zijn de neven werkzaamheden. Netwerken komen weleens van pas wanneer een bovenstaand systeem op een lokaal netwerk moet worden aangesloten. Zoals een camera systeem wat via een login op het internet word gezet.


Wenst u i.v.m. bepaalde omstandigheden een copy of bewijs te hebben van 1 van de nevenstaande documenten, vraagt u deze dan bij mij aan en ik zal u per mail of post een copy sturen. Bepaalde discretie omgaande de documenten is wel geeist.

Hoogachtend:
Robbie Rasenberg
Dishoekseweg 6A
4371NC Koudekerke

De juiste papieren:

Als eigenaar/adviseur en tevens monteur heb je natuurlijk de nodige papieren nodig om uberhaupt dit vak te mogen uit oefenenen. Hieronder een kleine opsomming van mijn papieren.

Verklaring van betrouwbaarheid.
Verklaring omtrent gedrag
MBV beveiligingsdiploma.
VCA certificaat.
ARAS cardaccess engineer.
ADPRO Vission Systems
Aangesloten bij SMC en ViewControle meldkamer.

Timeout Service Beveiliging Professionele systemen