© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Nieuws:
Zeecafe OOstkapelle
Zeecafe te Oostkapelle in de bewakingscamera's gestoken. Mede voor de eigenaar om te zien hoe druk het is en waar zijn terras stoelen en tafels allemaal naar toe verdwijnen. Zeer mooie locatie om eens een biertje te gaan drinken langs het strand.

Strand paviljoen Bij Karel te Oostkapelle
Voorheen strand paviljoen Berkenbosch is nu verbouwd en is geworden Bij Karel. Oude systeem vervangen voor een compleet nieuw systeem, camera's verplaatst en geupgrade. De draaicamera hangt er nog wel. Deze was al van nieuwe kwaliteit. Tevens komt er nog een uitbreiding aan. Het zonneterras word wel 2x zo groot.

Amadore Grandcafe Domburg
Deze prachtige locatie is in een nieuw jasje gestoken door Amadore. Binnen en buiten, alles is vernieuwd inclusief het menu. Ook hier hebben wij weer onze beveiliging mogen plaatsen in de vorm van camera's.


Primas scholen groep
Timeout Service Beveilging gaat een 9 tal scholen van de Primas scholengroep voorzien van camera bewaking. Deze zullen buiten komen te hangen en zullen worden gebruikt bij calamiteiten. Er word met hoogste discretie omgegaan met de beelden. Ouders worden op de hoogste gesteld van deze systemen en waar deze komen te hangen.

Kartbaan Middelburg
Timeout Service Beveilging gaat Karting Middelburg Sponseren met een compleet Camera overzicht systeem voor de baan. Op de mooiste bochten komen camera's die het verloop van iedere heat live gaan uitzenden en opnemen. De Beelden zijn te bekijken in het restaurant, bij de bar en in de pits. Kom dus eens gezellig karten in Middelburg en vraag de beelden van uw heat op.
www.kartingzeeland.nl


RGB Ledstrip installaties:
Voor een paar klanten heb ik meerdere kleuren ledstrips (RGB) geinstalleerd en dit sloeg zo goed aan qua prijs en installatie dat ik hierin verder dit ook wil aanbieden op de website. Men kan dit voor meerdere functies gebruiken, als sier of met een daadwerkelijke functie wanneer men denkt aan Nooduitgang verlichting ( Rode leds om de nooduitgang deurpost ) of als Traptrede verlichting in tehuizen, de mogelijkheden zijn enorm.
Meer informatie kunt u > hier < vinden.Webcam Zeeland:
De eerste webcamera's hangen al, deze zijn geinstalleerd op het strand en op het dak van het Strandhotel Golden Tulip Westduin en strandpaviljoen De Piet Hein. Wij hopen dat er nog meer bij komen natuurlijk, zodanig dat wij de service nog goedkoper aan kunnen gaan bieden.
Meer informatie hierover vind u > hier <Wecam strandtent Berkenbosch:
Ook hier hangt een mooie Hikvision draaicamera die erg veel bekeken word door terug komende gasten. Hoog op het dak van het paviljoen hangt een PTZ camera, deze is op afstand te configureren en kan verschillende rondjes draaien met verschillende inzoom momenten. Tevens kan men de camera overnemen en zelf bepalen waar deze naar moet kijken, bijvoorbeeld bij zoeken naar vermiste kinderen of juist de ouders.


Timeout Service Beveiliging Professionele systemen