generated website about safety security systems in the Netherlands.generated website about safety security systems in the Netherlands. Nieuws
© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Nieuws:

Prima scholen groep
Timeout Service Beveilging gaat Karting Middelburg Sponseren met een compleet Camera overzicht systeem voor de baan. Op de mooiste bochten komen camera's die het verloop van iedere heat live gaan uitzenden en opnemen. De Beelden zijn te bekijken in het restaurant, bij de bar en in de pits. Kom dus eens gezellig karten in Middelburg en vraag de beelden van uw heat op.
www.kartingzeeland.nl


RGB Ledstrip installaties:
Voor een paar klanten heb ik meerdere kleuren ledstrips (RGB) geinstalleerd en dit sloeg zo goed aan qua prijs en installatie dat ik hierin verder dit ook wil aanbieden op de website. Men kan dit voor meerdere functies gebruiken, als sier of met een daadwerkelijke functie wanneer men denkt aan Nooduitgang verlichting ( Rode leds om de nooduitgang deurpost ) of als Traptrede verlichting in tehuizen, de mogelijkheden zijn enorm.
Meer informatie kunt u > hier < vinden.Webcam Zeeland:
De eerste webcamera's hangen al, deze zijn geinstalleerd op het strand en op het dak van het Strandhotel Golden Tulip Westduin en strandpaviljoen De Piet Hein. Wij hopen dat er nog meer bij komen natuurlijk, zodanig dat wij de service nog goedkoper aan kunnen gaan bieden.
Meer informatie hierover vind u > hier <Wecam strandtent Berkenbosch:
Ook hier hangt een mooie Hikvision draaicamera die erg veel bekeken word door terug komende gasten. Hoog op het dak van het paviljoen hangt een PTZ camera, deze is op afstand te configureren en kan verschillende rondjes draaien met verschillende inzoom momenten. Tevens kan men de camera overnemen en zelf bepalen waar deze naar moet kijken, bijvoorbeeld bij zoeken naar vermiste kinderen of juist de ouders.