generated website about safety security systems in the Netherlands.generated website about safety security systems in the Netherlands. Led strips
© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Leds Strip:

De ledstrips zijn er in vele soorten en maten, men kan ze op maat knippen maar ook weer verlengen.
Er zijn vele functies voor te vinden zoals gevel verlichting ( Golden Tulip Westduin te Koudekerke). Of als Bar verlichting ( Beach Club Vrouwenpolder ) .

Maar ook als trap verlichting of nooddeur indicatie verlichting, de mogelijkheden zijn enorm groot. Dankzij de 3M plakstrip achterop kunnen ze overal op gemonteerd worden, de bijgeleverde klemmetjes zijn er voor de boel nog verder vast te zetten moest dat nodig zijn.

De strips werken op 12 volt en hebben een afstandbediening waarmee de leds op de verschillende kleuren kunnen worden gezet. Er zitten meerdere functies op de verschillende bedieningsunits zoals Fase (kleurverschuiving) of Strobe (snelle kleur verandering) en nog veel meer.

Middels tussen kastjes kun je tot elke gewenste lengte gaan, voor zowel buiten als binnen.
Voor meer informatie en prijzen kunt u mij het beste even een mailtje sturen info@timeoutservice.nl
De ledstrips zijn al op verschillend plaatsen gemonteerd zoals Golden Tulip Hotel Westduin (12 volt strips). Op Het terras van Melis Seafood en Melis Ambachtelijk Friet, Op Melis Seafood zelf en op de Ambachtelijk Friet zelf, als bar verlichting bij BeachClub Meer, op woningen als omtrek verlichting. Op de strandovergang bij strandpaviljoen BeachClub Bluv, en als feestverlichting in schuren.
                                     Link naar foto's van de verschillende objecten.