generated website about safety security systems in the Netherlands.generated website about safety security systems in the Netherlands. Ip cctv systems
© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Camera bewaking op basis van IP (netwerk) :

IP Camera bewaking in Full HD:

Hikvision in toonaangevend op het gebied van camera's, vandaar dat wij met dit merk werken.
Van 2 megapixel tot zelfs 12 megapixel kwaliteit kan dit merk leveren.

De reden van het merk Hikvision is makkelijk, prijs kwaliteit is zo goed dat zelfs merken als Axis of Mobotix zich daar niet mee kunnen meten (axis, Mobotix erg duur !).

Het meest gangbare is op dit moment 5 Megapixel, camera's met nachtzicht maar ook camera's met lichtgevoelige lenzen die langer in kleur blijven weergeven (dit ivm dat politie blij is met kleding kleur bij inbraken etc).

Draaibare camera's, camera's met Track & Trace systeem( hierbij worden objecten of personen gevolgt tot men uit beeld is). Vaste camera's met auto zoom, of gewoon vaste camera's met een vaste lens van 2,8mm breedbeeld, tot 12mm breedbeeld.

Om dat elk object weer anders is komen wij langs om alles met u te bespreken, daarna maken wij een offerte op basis van wat er besproken is.

De door ons geinstalleerde systemen zijn middels internet te benaderen, via elke smartphone met en appje.
Ook middels pc's kan men inloggen op het systeem die betrekkelijk makkelijke software heeft om beelden weer terug te zien en eventueel op te halen eb te bewaren.

In de opslag systemen zit uiteraard een hardeschijf die alles opneemt, ook kunt u backups laten maken richting een Cloud service of naar een eigen netwerk schijf in uw omgeving.