generated website about safety security systems in the Netherlands.generated website about safety security systems in the Netherlands. Inbraak alarm
© 2007 Timeout service     |     Timeout service beveiliging Tel: 06-13107446  E: info@timeoutservice.nl
Kvk Middelburg 22059976 Adres: Dishoekseweg 6A, 4371NC Koudekerke (Zld)
Inbraak Alarm:

Bedrijven hebben in het algmeen niet zoŽn moeite met bekabelde systemen, dit ook vanwege de betere mogelijkheden om alles mooi uit het zicht te installeren (systeem plafonds en kelders).
Uw verzekeringsmaatschappij zal aangeven welke Borg klasse uw woning of bedrijf nodig heeft en aan de hand daarvan bepalen wij het systeem wat geinstalleerd moet worden.
Voor bedrijven of particulieren waarbij de verzekering geen voorwaarden stelt kunnen wij gewoon de draadloze systemen hanteren, zelf met doormelding naar eigen telefoon.
Andere doormeldingen zijn richting een meldkamer zoals SMC of Viewcontrole, deze hebben dan een lijst met sleutelshouders die gebeld dienen te worden bij een alarm.
Echter de politie zal niet meer bij alle meldingen reageren door er naar toe te gaan, tegenwoordig moet men een geverifieerd alarm hebben. Wat men onder dit type alarm verstaat kunt u hieronder lezen .

Geverifieerde alarmmeldingen zijn:

Alarmmeldingen die op juistheid zijn gecontroleerd door de Particuliere Alarmcentrale (PAC). Dit moet ervoor zorgen dat het optreden en de tijdsbesteding van de hulpdiensten effectiever worden.
Door alleen actie te ondernemen op alarmmeldingen die zijn gecontroleerd, is de kans groter dat de hulpdiensten uitrukken naar een pand waar daadwerkelijk een calamiteit plaatsvindt.
Bij een alarmmeldingen dient een alarm geverifieerd te worden. Alarmverificatie van alarmsystemen kan onder andere doormiddel van beeldverificatie (camerabewaking ook te kunnen laten installeren door Timeout Service), verificatie door een persoon op locatie (bijv. buurman), of indien iemand meerdere sensoren binnen bepaalde tijd activeert.
Alarmsystemen zijn leverbaar in diverse soorten en prijsklassen.
Draadloze alarmsystemen zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen. Het scheelt hak en breekwerk en er komt geen elektricien aan te pas.
De kosten van draadloze alarmsystemen zijn door de jaren heen lager geworden en de kwaliteit ten opzichte van een bedraad alarmsysteem doet niet onder.
Waarom dan een bedraad alarmsysteem en niet draadloos?
Uw verzekering kan als eis stellen dat u een bedraad alarmsysteem aanschaft.
Dit heeft te maken met de Borg wetgeving en de gestelde eisen hierin, verder als u niets te maken heeft met een verzekering kunt u gewoon gebruik maken van een draadloos inbraak alarm systeem.

Timeout Service  heeft een ruim aanbod aan alarmsystemen, ook voor bouwkundig advies kunt u bij ons terecht. Voor de juiste elektronische of bouwkundige maatregelen bij u op locatie, kunt u het beste contact op nemen met onze adviseur die tevens ook de monteur is zo dat de lijntjes erg kort zijn en u direct met de eigenaar van Timeout Service te maken heeft.
Wij kunnen u geheel kosteloos adviseren over de gewenste maatregelen met betrekking tot uw alarmsysteem.

Meer Informatie over:
Guardall QX32i, bedraad systeem
Meer Informatie over:
Powermax pro volledig draadloos systeem